Man United en Chelsea stoten door in FA Cup

Jeroen Pyl
| 1 reacties

Manchester United is weer een stap dichter gekomen bij het binnenhalen van de fameuze quadruple. The Mancunians kwalificeerden zich op hun dooie gemak voor de halve finales van de FA Cup. Ook Chelsea stoot door na een 0-2 zege.

Manchester United had geen partij aan Fulham. De eersteklasser, die het nochtans uitstekend doet in de Premier League, ging in eigen huis met de billen bloot: 0-4.
Carlos Tevez (foto) mocht nog eens opdraven van Ferguson en bewees meteen zijn waarde. De Argentijn trof twee keer raak. Rooney en Park maakten de karwei daarna af.

Chelsea kende ook geen problemen bij tweedeklasser Coventry. De Londenaren presenteerden Didier Drogba de 0-1 aan na geknoei in de defensie. Alex maakte het duel na de pauze koud. De Brazilaanse verdediger tikte een voorzet van Ricardo Quaresma binnen.

In de Premier League stond er ook een duel op het programma: Sunderland ontving Tottenham Hotspur. De thuisploeg liet er geen gras over groeien en klom al na twee minuten op voorsprong via Richardson. In een bijzonder matige pot voetbal toonden The Spurs nog het meeste aanvalsdrift, dat in de 89ste minuut werd beloond met een doelpunt van Robbie Keane.