Proto wil enkel als eerste keeper terug naar A'lecht

Mathias Dumarey
| 25 reacties
Proto wil enkel als eerste keeper terug naar A'lecht
Foto: © SC

Silvio Proto (foto), de door Anderlecht aan Germinal Beerschot uitgeleende doelman, wil enkel naar het Astridpark terugkeren als hij er volgend seizoen eerste doelman kan zijn. De Waal staat ook niet afkerig om bij Germinal Beerschot te blijven.

In GvA zegt Silvio Proto vandaag dat er in zijn contract staat dat hij op het einde van dit seizoen zal moeten terugkeren naar Anderlecht, maar dat hij het zelf nog niet goed weet. De Waalse doelman wil eigenlijk enkel terugkeren naar Brussel als hij er volgend seizoen als eerste doelman aan de slag kan. Die garantie zullen ze in het Astridpark wellicht niet willen geven want Daniel Zitka komt terug en Davy Schollen doet het momenteel niet onaardig als tweede doelman.

"Heeft het eigenlijk zin dat ik straks naar Anderlecht terugkeer om tweede of derde doelman te zijn? Ik voel me alsmaar beter bij Germinal Beerschot", zegt Proto. Germinal Beerschot zou de doelman overigens graag willen behouden, maar Anderlecht ziet het voorlopig niet zitten om Proto te verkopen. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties