Nu ook Kortrijk razend op Racing Genk

De Nijs Michael
| 14 reacties
Nu ook Kortrijk razend op Racing Genk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk is druk op zoek naar een nieuwe trainer. In dat opzicht maken de Limburgers zich echter niet populair bij de andere eersteklassers. In navolging van Cercle Brugge is nu ook KV Kortrijk razend op de nummer vier uit de competitie.

Genk zat vrijdagavond rond de tafel met Cercle-trainer Glen De Boeck. Groen-zwart kon er niet om lachen en haalde snoeihard uit naar de concurrent uit Limburg. Nu blijkt dat Racing Genk ook gepraat heeft met Kortrijk-coach Hein Vanhaezebrouck. Net als in Brugge kan men ook in Kortrijk niet lachen met de handelswijze van Genk.

"Genk handelt beneden alle peil", verklaart Kortrijk-voorzitter Allijns in HNB. "Jos Vaessen staat altijd te roepen over de ethische code, maar nu heeft hij niet eens het respect om ons toestemming te vragen om met onze trainer te praten. Hij mag vanaf nu zijn klep houden. Onze trainer heeft ons trouwens gegarandeerd dat hij het seizoen uitdoet. Moeten we voorbehoud aantekenen als we tegen Genk spelen?"

Bij Racing Genk is men echter niet onder de indruk van de harde woorden uit West-Vlaanderen. "Je moet de club inlichten als je met een speler praat, maar dat geldt niet voor een trainer", klinkt het bij Jos Vaessen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties