Bernardez denkt toch te mogen blijven bij Anderlecht

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Bernardez denkt toch te mogen blijven bij Anderlecht
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Victor Bernardez (foto) heeft nog maar drie keer mogen starten in de basis bij RSC Anderlecht. Hij deed het niet onaardig en scoorde zelfs al één keer. De Hondurees verwacht dat hij ondanks zijn weinige optredens toch zal mogen blijven.

"Ik heb maar drie wedstrijden gespeeld en eigenlijk is dat niet genoeg. Ik moet de ploeg veel meer kunnen bijbrengen, maar daarvoor heb ik wel veel meer speeltijd nodig. Ik ben naar Europa gekomen om een stap hogerop te kunnen zetten en dat blijft mijn uitdaging", zegt Victor Bernardez vandaag in HLN.

Anderlecht moet voor 15 april beslissen of het de optie licht op de Hondurese international. In dat geval zal de centrumverdediger nog drie jaar langer in het Astridpark te bewonderen zijn. "Ik kan me niet voorstellen dat ze zouden beslissen dat ik niet mag blijven. Van de technische staf krijg ik veel steun. Ze zien ook dat ik op training keihard werk om in de basis te raken. Als je wil slagen, mag je gewoon niet twijfelen aan jezelf. Ik ben naar hier gekomen voor een basisplaats, en niets minder."

Bernardez geeft ook nog eens toe dat het Engelse Wigan Athletic nog steeds interesse voor hem heeft. "Eerst wil ik naam maken bij Anderlecht, want ik voel me hier echt goed. Trouwens, als ik mag blijven zal ik voortaan ook minder eenzaam zijn want dan verhuist mijn vriendin naar Brussel." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties