Leekens lijkt op weg naar Saoedi-Arabië

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Leekens lijkt op weg naar Saoedi-Arabië
Foto: © SC

Georges Leekens (foto) zou binnenkort wel eens de nieuwe trainer kunnen worden van Al-Hilal, een club uit Saoedi-Arabië. Zijn huidige club Sporting Lokeren legt hem alvast niets in de weg om te onderhandelen over het lucratieve aanbod.

"We zijn absoluut niet van plan om hem iets in de weg te leggen. Het gaat om een aanbieding die je niet zomaar naast je neer legt. Het is niet de eerste keer dat er interesse is voor onze trainer, maar deze keer is het anders. Georges Leekens kan financieel echt een gouden zaak doen. Hij mag zelf kiezen wat hij wil: blijven bij Lokeren of een avontuur in Saoedi-Arabië", aldus Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht in HNB.

"Leekens kent mijn ambities voor volgend seizoen en die zijn niet mis. Een plaats bij de eerste zes is een must. Tijdens de zomer zijn we van plan om zwaar te investeren. Als Leekens ingaat op het bod uit Saoedi-Arabië gaan we meteen op zoek naar vervanging. Op de markt zijn er genoeg goede trainers vrijgekomen. Ik denk daarbij aan Hugo Broos en Emilio Ferrera", gaat Lambrecht verder.

Leekens traint Lokeren sinds de zomer van 2007. Hij heeft nog een contract voor één jaar op Daknam. Omwille van zijn leeftijd zou hij niet meer kunnen rekenen op een functie bij een Belgische topclub en hij lijkt erg geneigd om in te gaan op het voorstel van de Aziaten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties