Leekens gaat meer verdienen dan Gerets

De Nijs Michael
| 10 reacties
Leekens gaat meer verdienen dan Gerets
Foto: © SC

Georges Leekens is niet langer trainer van Lokeren. De oefenmeester tekende een contract bij Al Hilal uit Saoedi-Arabië. Ongelijk kan je Leekens niet geven, hij krijgt bij de topclub namelijk een vorstelijk contract voorgeschoteld.

Leekens tekende bij Al Hilal een contract voor twee maanden, met een optie op een bijkomend jaar. In die eerste twee maanden zullen de eigenaars van de club liefst 500.000 euro overschrijven op de rekening van onze landgenoot, wat dus neerkomt op een salaris van 250.000 euro per maand, weet HNB. Zo verdient Leekens in Saoedi-Arabië meer dan bijvoorbeeld Eric Gerets bij het Franse Marseille.

Veel wedstrijden zal Al Hilal overigens niet meer spelen in de eerste twee maanden onder Leekens. Er staan slechts twee competitieduels, vier CL-wedstrijden en een paar partijen in de King Cup op het programma. Als Leekens het in die wedstrijden goed doet, zal de optie in zijn contract gelicht worden en verdient de oefenmeester nog eens 1,5 miljoen euro. Rudi Verkempinck, de beloftencoach van Kortrijk, zal overigens ook aan de slag gaan bij Al Hilal. Hij wordt er assistent van Leekens.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties