Pocognoli: "Stijnen vertelt onzin"

Anthony Van der Planken
| 27 reacties
Pocognoli: "Stijnen vertelt onzin"
Foto: © SC

Het zit er nog steeds bovenarms op bij de Rode Duivels. Linksachter Sébastien Pocognoli is boos op Stijn Stijnen. De doelman bevestigde gisteren dat Pocognoli na de wedstrijd in Bosnië een woordenwisseling had met Simons. Volgens de speler klopt dat niet.

Gisteren schreef Het Laatste Nieuws dat Sébastien Pocognoli na de wedstrijd in Bosnië lachend de kleedkamer binnen kwam, waarna een ruzie met Timmy Simons en Stijn Stijnen ontstond. Die laatste bevestigde dat tegenover Sporza, en dat zit Pocognoli dwars.

"Wat een onzin", reageerde Pocognoli in Het Nieuwsblad. "Ik zie ook dat Stijnen nu vertelt dat het verhaal over mij klopt. Hij is dan wellicht ook degene die het zelf naar buiten heeft gebracht. Ik weet waarom hij dit rondstrooit, maar dat ga ik niet zeggen."

"Wie me kent, weet dat ik dat nooit zou doen. Dit is wat er gebeurde: Stijnen ging bij de kiné en klapte die enthousiast in de hand. Om aan te geven dat hij zijn match had gespeeld. Ik keek verbaasd op en mompelde bij mezelf ongelooflijk. Ik was bijzonder kwaad. Omdat ik me 45 minuten had moeten opwarmen en omdat we verloren hadden. Lachen was het zeker niet. Ik snapte net de houding van Stijnen niet. Nu wordt het verhaal omgedraaid. Stijnen moet er al helemaal Timmy Simons niet bijhalen: ik heb met hem geen enkel probleem. Nooit gehad."

Pocognoli ontkent de feiten dus, maar Het Nieuwsblad ging bij een aantal andere spelers ten rade en bevestigt de versie van Stijnen. Pocognoli zou met een grote grijns richting de douche zijn gestapt, waarop een verwijtenregen volgde van Stijnen en Simons. Het verhaal van Het Laatste Nieuws als zouden Pocognoli en Simons neus aan neus hebben gestaan, is wel overdreven.

Volgens Het Nieuwsblad was het lek trouwens niet Stijnen zelf, maar een misnoegde speler die woensdagavond niet aan de bak kwam.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties