Renard maakt vanavond comeback

Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties
Renard maakt vanavond comeback
Foto: © SC

Voor de KV Mechelen-supporters was het in spanning afwachten wie tegen Kortrijk het Mechelse doel zou verdedigen. Peter Maes heeft de knoop doorgehakt en gunt Olivier Renard zijn comeback.

Aanvankelijk was Olivier Renard duidelijk doelman nummer 1 bij KV Mechelen. Renard was echter maandenlang buiten strijd met een rugblessure en ondertussen verving Wouter Biebauw hem uitstekend. Het was koffiedik kijken wie de voorkeur zou krijgen nu Renard voor het eerst terug fit is. Maar Olivier Renard maakt in de thuismatch tegen KV Kortrijk dus zijn wederoptreden, Biebauw neemt plaats op de bank.

"Renard begon het seizoen als absolute nummer 1 en bewijst al jaren dat hij dat waard is. Het was niet leuk om Biebauw dit nieuws te melden, want ik heb geen reden om hem op de bank te zetten'' zegt Peter Maes in GvA.

Ook beide doelmannen reageerden. "Ik ben gelukkig en niet alleen omdat ik mag spelen. Ik voel me vooral goed omdat ik weer fit ben. Er is ook nooit wrevel geweest tussen mij en Biebauw'' aldus Renard. ''Ik wist dat Peter Maes me apart zou nemen en hij bracht dus slecht nieuws'' klonk het bij Biebauw. "Maar wat ik nu verlies weegt niet op tegen wat ik al gewonnen heb. Ik voel heel veel waardering bij de coach en bij de club."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties