Van Hoof: "Asare is enigzins teleurgesteld"

De Nijs Michael
| 31 reacties
Van Hoof: "Asare is enigzins teleurgesteld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nana Asare reisde vorige week naar Ghana, maar de international mocht er niet aantreden in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Benin. Daarenboven zijn de gesprekken tussen Anderlecht en KV Mechelen (voorlopig) afgesprongen, waardoor een transfer veraf is.

"Nana is enigszins teleurgesteld", stelt Fi Van Hoof vast in HLN. "Zijn transfer naar Anderlecht is afgesprongen, hij heeft er een lange, vruchteloze reis naar Ghana opzitten en bovendien was hij ook nog eens geschorst tegen Kortrijk. Nana zet zich hier wel overheen. Als mens is hij sinds zijn komst bij Mechelen heel stabiel en volwassen geworden. Hij weet perfect wat hij kan en niet kan en waar zijn kwaliteiten liggen."
 
"Hij hoeft zich ook geen zorgen te maken", aldus Van Hoof. "Het seizoen is nog lang, en wie weet bereikt KV Mechelen ook nog de bekerfinale. Sterke prestaties kunnen misschien tot belangstelling van andere clubs leiden. Nana ligt nog onder contract bij KV Mechelen. Hij hoeft de club ook niet noodzakelijk te verlaten. Aan het eind van het seizoen zien we wel in welke richting zijn dossier evolueert."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties