Leko: "Had Stijnen gezegd waar ik zou scoren"

Steurbaut Kersten
| 6 reacties
Leko: "Had Stijnen gezegd waar ik zou scoren"
Foto: © SC

Ivan Leko stuurde met twee doelpunten zijn ex-ploegmaats puntenloos terug naar West-Vlaanderen. De Kroaat glunderde van geluk.

“Dit had ik nooit durven dromen”, reageert Leko. “Twee doelpunten tegen mijn Brugse vrienden. Schitterend. Ik had voor de wedstrijd tegen Stijnen nochtans gezegd waar ik zou scoren. Uiterlijk wou ik uit respect mijn doelpunt niet vieren, maar binnenin was ik heel blij.”

Rechts

Voelt dit niet aan als een broedermoord? “Nee, zelfs als ik thuis tegen mijn twee dochters speel, wil ik winnen. Dan ook zeker tegen Club Brugge. Ik had veel vertrouwen en we speelden vandaag ook een goede wedstrijd. Na 20-30 minuten hadden we eigenlijk al twee-drie keer moeten scoren.”

Opvallend. Leko scoorde voor deze wedstrijd alleen nog maar vanop de stip. “Normaal scoor ik twee-drie strafschoppen en twee-drie keer uit een veldfase. De eerste treffer was dan nog met rechts. Die voet gebruik ik normaal alleen om gas te geven.”

Applausvervanging

 

In de slotfase werd de Kroaat nog vervangen door Rocky Peeters. “Het is schitterend op welke manier ik door beide supportersclans behandeld ben. Dat betekent heel veel voor mij.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties