Van Gaal: 'Gezegd wat ik kan betekenen voor België'

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Van Gaal: 'Gezegd wat ik kan betekenen voor België'
Foto: © SC

Het mag duidelijk zijn dat Louis Van Gaal (foto) de topkandidaat is voor de Belgische voetbalbond (KBVB) om de nieuwe bondscoach te worden. De oefenmeester van AZ Alkmaar heeft ook al gereageerd op het nieuws dat vanochtend bekend raakte.

Op zijn wekelijkse praatje met de pers heeft Louis Van Gaal wat meer toelichting gegeven over zijn contacten met de Belgische voetbalbond. Zo bevestigde hij meteen dat hij wel degelijk met de beleidsmensen van de KBVB heeft gesproken. "Ik wil er niet al te veel over uitweiden. Ik heb dat zo afgesproken met de Belgische voetbalbond. Maar blijkbaar is het toch weer uitgelekt", aldus Van Gaal.

"Ik kan er toch niets aan doen dat ze mij hebben opgezocht. Ik praat wel vaker eens met clubs. Tegen de mensen van België heb ik gezegd wat ik zou willen en wat ik zou kunnen betekenen voor hen. Nu is het niet meer aan mij. Voor alle duidelijkheid: bij AZ heb ik nog een contract dat loopt tot de zomer van 2010. Zij hebben ook nog wat te zeggen", besluit de kersverse kampioenentrainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties