Anderlecht hoopt van Bulykin af te raken

Mathias Dumarey
| 21 reacties
Anderlecht hoopt van Bulykin af te raken
Foto: © SC

Dmitri Bulykin (foto) zal volgend seizoen niet meer voetballen voor RSC Anderlecht. De Rus werd in augustus nog met de grote trom binnengehaald om de geblesseerde Nicolas Frutos te vervangen. Zijn transfer werd echter een flop.

RSC Anderlecht hoopt Dmitri Bulykin tijdens de zomerperiode te kunnen verkopen. "Hij is op een leeftijd waar hij enkel wil spelen. Helaas voor hem zal dat niet bij ons zijn. Het liefst van al doen we hem van de hand, maar anders verhuren we hem", zegt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck in Sport/Voetbalmagazine.

Jos Eerdekens, de manager van de Russische aanvaller, zegt dat er momenteel wat vage belangstelling is vanuit Duitsland en Nederland. "We hebben wel de afspraak gemaakt met Anderlecht dat we het einde van het seizoen zouden afwachten en dat we dan pas gaan samenzitten. Ofwel wordt hij verkocht, of wordt hij voor een jaar verhuurd."

Dat laatste wordt moeilijk want Bulykin heeft een zwaar contract in het Constant Vandenstock Stadion. "Een verhuur wordt enkel mogelijk als beide partijen winnen mocht hij slagen bij zijn nieuwe club", zegt Eerdekens daarover.

Bulykin speelde eerder in zijn carrière voor Dinamo Moskou en Bayer Leverkusen. Bij die laatste club haalde Anderlecht hem weg voor een som van één miljoen euro. De 30-jarige spits heeft nog een contract voor drie seizoenen in Brussel.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties