Spelersgroep eindelijk wakker geschud bij Club?

mathieu goedefroy
| 17 reacties
Spelersgroep eindelijk wakker geschud bij Club?
Foto: © SC

Wanneer de nood het hoogst is dient men in te grijpen, zo denken ze bij Club Brugge. En dus brachten Luc Devroe en Michel D'Hooghe gisteren een serenade ten beste in de kleedkamer van blauw- Zwart.

Dat Club Brugge wederom een teleurstellend seizoen beleeft staat als een paal boven water. De West-Vlamingen hebben zowaar moeite om de huidige derde stek te behouden. Dit seizoen kon de ploeg van trainer Jacky Mathijssen nog geen enkele keer overtuigen. Bovendien kan men zich afvragen of de volle inzet van die laatste er nog is, nadat hij te horen kreeg dat hij na de 34e speeldag zijn boeltje mag pakken.

Na verlies op Anderlecht, een beschamend moeizaam behaalde overwinning tegen neo-tweedeklasser Bergen en een nederlaag op Germinal Beerschot strompelt Club Brugge met de staart tussen de benen naar het seizoenseinde. En omdat ze in Jan Breydel nu ook de hete adem van AA Gent in hun nek voelen, vond het bestuur dat de tijd voor actie gekomen was.

Na de training van gisteren werden alle spelers in de kleedkamer geroepen. Voorzitter Michel D'Hooghe (foto rechts) en sportief manager Luc Devroe wezen de spelersgroep op hun plichten. Of zo'n toespraak voldoende is om het eerbesef bij de spelers weer aan te wakkeren is een vraagteken. Moeilijk zal het morgenavond sowieso worden. De laatste keer dat in Jan Breydel van Lokeren kon gewonnen worden dateert al van het seizoen 2003-2004. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties