Van Kerckhoven breit er nog een seizoen aan vast

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Van Kerckhoven breit er nog een seizoen aan vast
Foto: © SC

Nico Van Kerckhoven (foto), de nestor van de selectie van eersteklasser Westerlo, gaat nog een jaar door met voetballen op het hoogste niveau. In december wordt de ex-speler van Lierse en Schalke 04 al 39 jaar.

"Ik had al een mondeling akkoord met het clubbestuur om nog een jaar door te gaan en nu heb ik zelf ook de knoop doorgehakt. We zijn helemaal akkoord, maar de handtekeningen moeten nog gezet worden. Ik voel dat ik nog een jaartje verder kan op het hoogste niveau", zegt Nico Van Kerckhoven vandaag in HNB.

"Het enige wat ik hoop is dat ik volgend jaar nog op hetzelfde niveau kan presteren als dit seizoen. Ik weet wat ik nog kan en wat niet. Ze hoeven me niet meer langs de lijn op te jagen want die tijd is voorbij. Maar als ik een goede voorbereiding kan doormaken, kan ik nog een jaar op niveau blijven als laatste man."

"Ik ben me er heel bewust van dat ik niet eeuwig verder kan als profvoetballer. Volgend seizoen begint vroeg en dus zal het zaak zijn snel op niveau te komen. Gelukkig weet ik met al die jaren ervaring hoe je dat moet doen." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties