Dirar hoopt dat Anderlecht kampioen wordt

Steurbaut Kersten
| 24 reacties
Dirar hoopt dat Anderlecht kampioen wordt
Foto: © SC

Nabil Dirar is in zijn eer gekrenkt door de uitspraken van de Standard-spelers. De Marokkaan in Brugse loondienst wil de Rouches vanavond lik op stuk geven in hun eigen Sclessin.

“Standard heeft de beste ploeg van België”, zegt Dirar in HNB. “Beter dan Anderlecht. Maar van mij mag Anderlecht kampioen worden. De spelers van Standard hebben een veel te grote mond. Ze zweven al met hun hoofd in de wolken. Bij Anderlecht houden ze de voeten op de grond.”

De provocaties van Defour en co maken Dirar heel boos. “Het lijkt alsof ze zeker zijn dat ze gaan winnen van ons. Dat kan toch niet? Bolat heeft één goede match gespeeld en hij roert zich al. Ja, hij is in topvorm. Hij heeft een corner gepakt. Dat soort mensen enerveert me.”

“Wij zijn aan een slecht seizoen bezig", beseft de middenvelder. "Dat geeft hen niet het recht ons te onderschatten en zonder respect over ons te praten. Daarom hoop ik minstens een punt mee te graaien. Alleen al omdat we onze eer moeten verdedigen. Ik mag sterven op het terrein, maar ik wil tonen wat het betekent om ons zo uit te dagen.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties