Trabzon volgt heel wat spelers uit de Jupiler Pro League

De Nijs Michael
| 7 reacties
Trabzon volgt heel wat spelers uit de Jupiler Pro League
Foto: © SC

België lijkt wel het nieuwe mekka voor Trabzonspor. De Turkse eersteklasser haalde Gustavo Colman afgelopen zomer al weg bij Germinal Beerschot, maar nu heeft de club nog eens zeven spelers uit de Jupiler Pro League op het verlanglijstje gezet.

Trabzonspor heeft liefst drie spelers van Anderlecht op het oog. Zowel Jan Polak, Lucas Biglia als Mbark Boussoufa kunnen de Turkse eersteklasser bekoren. De kans dat Trabzonspor één van deze spelers kan weghalen uit het Astridpark lijkt echter klein. De drie middenvelders hebben namelijk ook aanbiedingen van andere Europese clubs op zak. Bovendien mogen ze enkel vertrekken als er heel wat boter bij de vis komt.

Trabzonspor heeft naast het trio van Anderlecht ook nog enkele andere spelers op haar verlanglijstje geplaatst, weet HLN. Zo kan Giuseppe Rossini (KV Mechelen) de club wel bekoren. Daarnaast kan ook Germinal Beerschotspeler Tosin Dosunmu op interesse rekenen. Voor Admir Aganovic van Dender hebben de Turken dan weer 500.000 euro over. Tot slot kan ook Mahamoudou Habibou, die weg wil bij Charleroi, op belangstelling van Trabzonspor rekenen.

Naast al deze spelers uit de Belgische competitie, staan er ook twee Belgen van het Nederlandse MVV op het verlanglijstje van Trabzonspor. Het gaat om de 21-jarige Ruud Boffin en Christian Brüls. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties