Persoons: "Gescoord voor broer in coma"

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
Persoons: "Gescoord voor broer in coma"
Foto: © SC

Koen Persoons gaf met een knap afstandsschot Lokeren het definitieve nekschot. Een doelpunt dat voor de 25-jarige middenvelder veel meer betekende dan een zekere driepunter tegen de Waaslanders.

“Mijn broer heeft drie weken geleden een auto-ongeluk gehad”, verklaart Persoons, die na zijn treffer op zijn knieën neerzeeg en het uitschreeuwde en het ook na de wedstrijd nog moeilijk had. “Hij ligt nu nog altijd in coma. Op zo’n moment is het moeilijk om op het veld je emoties de baas te blijven.”

 

Op sportief vlak geeft de sterke tweede helft Mechelen veel vertrouwen voor de bekerfinale van volgende week. “Ik denk dat Genk deze wedstrijd wel gezien heeft. De eerste helft speelden we te veel op balbezit en dan maak je het jezelf moeilijk tegen een georganiseerd Lokeren, maar na rust was er meer diepgang.”

 

“Wij moeten de bal snel laten rondgaan en met sturm und drang spelen. Dat is onze sterkte. In Genk zijn ze gewaarschuwd. Bekerwinst zou de kers op de taart van een nu al meer dan geslaagd seizoen zijn.”

 

Transfer

 

Persoons speelde zelf ook opnieuw een sterke partij. “Ik probeer altijd een goede prestatie neer te zetten. Een transfer? Ik lig nog twee jaar onder contract en voel me hier goed, maar als er een toplub of een ploeg met veel ambitie komt, zal ik er zeker eens over nadenken.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties