Dheedene: "Ik werd er emotioneel van"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Dheedene: "Ik werd er emotioneel van"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Didier Dheedene speelde zaterdag op Tubeke normaal zijn laatste wedstrijd voor Germinal Beerschot. De 37-jarige verdediger werd er zelfs emotioneel van.

Het bestuur van Germinal Beerschot liet deze week weten dat Dheedene zijn kastje op het Kiel mag leegmaken. “Dat ik geen contract krijg, stoort met niet zo”, reageert Dheedene. “Maar de timing waarop ik het nieuws ontving was zeer ongelukkig.”

 

Een afscheid voor eigen publiek werd de ervaren Rat niet gegund, maar de naar Tubeke meegereisde fans trakteerden Dheedene op een staande ovatie. “Ik wil hen bedanken voor de steun. Zelfs een oude krijger als ik werd er emotioneel van. Het respect van de fans zal me altijd bijblijven. Ik hoop dan ook dat dit geen definitief afscheid is.”

 

Dheedene, die voor het eerst dit seizoen kapitein was, kende op het veld een ongelukkiger adieu en lag aan de basis van de 1-0 voor Tubeke. “Het was geen strafschop”, vindt Dheedene. “Er was contact, maar geen overtreding. En eigenlijk hadden we gewoon makkelijk moeten winnen, maar we faalden in de afwerking.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties