Ook Berrier in beeld bij Standard

De Nijs Michael
| 18 reacties
Ook Berrier in beeld bij Standard
Foto: © SC

De spelers van Standard genieten momenteel van een verdiende vakantie, maar dat geldt niet voor het Luikse bestuur. Standard is met het oog op volgend seizoen namelijk op zoek naar enkele versterkingen en schuimt daarbij ook de Belgische markt af.

Eerder werden de Rouches al in verband gebracht met Bryan Ruiz, maar de draaischijf van AA Gent is niet de enige speler uit onze competitie die op belangstelling van de kersverse landskampioen kan rekenen. Zo verschijnt nu ook de naam van Franck Berrier op het verlanglijstje van de rood-witten.

Berrier is een middenvelder die momenteel op de loonlijst van Zulte Waregem staat. De Fransman kwam pas afgelopen zomer aan in West-Vlaanderen, maar hij ontpopte er zich meteen tot draaischijf. Berrier kroonde zich met 15 assists en 4 doelpunten tot één van de meest bepalende spelers in onze competitie.

Dat is ook Standard niet ontgaan, volgens HLN hebben de Luikenaars intussen geïnformeerd bij Zulte Waregem. De kans dat de fusieclub haar sterkhouder laat vertrekken, lijkt echter klein. De 25-jarige Berrier verlengde zijn contract onlangs namelijk tot medio 2013.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties