Eendracht Aalst sluit zijn transferactiviteiten af

Rombaux Gunther
| 13 reacties
Eendracht Aalst sluit zijn transferactiviteiten af
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eendracht Aalst blijft actief op de transfermarkt. Nadat eerder deze week de transfer van Kristof Kestens werd afgerond, werden nog drie bijkomende spelers onder contract gelegd.

De meest in het oog springende naam is Thomas Troch. De aanvallende middenvelder behaalde met de Ajuinen twee seizoenen terug de titel in vierde klasse en kroonde zich toen tevens tot topschutter. Tijdens het huidige seizoen werd hij sinds de jaarwisseling door eersteklasser Roeselare uitgeleend aan FCN Sint-Niklaas, waar hij in 11 wedstrijden vijf keer tot scoren kwam. Troch bereikte met de club een overeenkomst voor twee jaar. Volgende week dinsdag wordt de transfer administratief afgerond.

Damien Gallucci ruilt Peruwelz in voor Aalst. De middenvelder, die eveneens kan uitgespeeld worden als flankaanvaller, ondertekende een contract voor één seizoen met optie. Ook Marc Le Part verdedigt volgend seizoen de witzwarte kleuren. De flankverdediger van URS Centre bereikte eveneens een akkoord voor één seizoen met optie.

Met deze drie nieuwe transfers rondde Aalst zijn transferactiviteiten af. Eerder kwam de derdeklasser al tot een akkoord met Kevin Van de Noortgaete, Wouter en Brecht Moreels, Glen Coppens, Laurent Depoitre, Ewen Verheyden en Kristof Kestens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties