Twee spelers keren Birmingham de rug toe

Kristof Blomme
| 0 reacties
Twee spelers keren Birmingham de rug toe

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Promovendus Birmingham moet twee spelers laten gaan. Mehdi Nafti trekt naar het Griekse Aris Saloniki, terwijl Stephen Kelly reeksgenoot Fulham gaat versterken.

Birmingham trok de afgelopen weken al Scott Dann en Christian Benitez aan, terwijl ook Onyewu nog steeds op het verlanglijstje staat. Nu moet het echter afscheid nemen van twee spelers. Zowel Mehdi Nafti als Stephen Kelly zoeken andere oorden op. 

Nafti, een Tunesisch international verruilt Engeland voor Griekenland. Hij voetbalt de komende twee seizoenen voor Aris Saloniki. De 30-jarige verdediger speelde sinds 2005 voor Birmingham. Eerder was hij al actief bij Toulouse en Racing Santander. 

Ook Stephen Kelly slaat de deur van Birmingham definitief achter zich dicht. Nadat hij vorig seizoen aan de kant stond met een vervelende dijblessure werd hij in februari uitgeleend aan Stoke City. Daar kwam de 25-jarige rechtsachter amper twee keer aan de aftrap. Nu gaat de 'full-back' naar Fulham, waar hij de concurrentiestrijd aangaat met de Ghanees John Pantsil
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties