Gaat Dheedene De Roeck achterna?

Steurbaut Kersten
| 17 reacties
Gaat Dheedene De Roeck achterna?
Foto: © SC

Bij Germinal Beerschot was er geen plaatsje meer vrij voor Didier Dheedene, maar Fortuna Düsseldorf biedt mogelijk een reddingsboei voor de 36-jarige verdediger.

Dheedene, die in het seizoen 1990-1991 zijn debuut maakte bij Germinal Ekeren, hoopte op een fin de carrière op het Kiel. Eind vorig seizoen spatte die droom abrupt uiteen. Didi kreeg geen nieuw contract bij Germinal Beerschot.

 

SK Beveren en Johan Boskamp probeerden de 12-voudige Rode Duivel te verleiden voor een verblijf op de Freethiel, maar de Waaslanders lijken achter het net te vissen. Dheedene onderhandelt momenteel met de Duitse tweedeklasser Fortuna Düsseldorf over een contract.

 

Voor Dheedene zou het niet zijn eerste Duitse avontuur zijn. Hij speelde eerder al voor het Duitse TSV 1860 München (2001-2002). Daarna verdedigde hij vier jaar de kleuren van het Oostenrijkse Austria Wien vooraleer hij in 2006 terugkeerde naar Germinal Beerschot.

 

In Duitsland kan Dheedene al snel een oude bekende tegekomen. Ex-ploegmaat Jonas De Roeck ruilde AA Gent voor FC Augsburg, een andere Duitse tweedeklasser.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties