Volders zes maanden aan de kant

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Volders zes maanden aan de kant
Foto: © SC

De voorbereiding op het nieuwe seizoen moet nog beginnen, maar voor Mark Volders is de heenronde al voorbij. De 32-jarige doelman van Moeskroen scheurde tijdens een individuele training een spier in het schoudergewricht.

Volders kwam tijdens een individuele training in Moeskroen slecht neer op zijn rechterschouder. “Ik ben één van die weinige stommeriken die ook in het tussenseizoen blijft trainen”, zucht Volders in HBVL. “Ik kwam slecht neer op mijn schouder. ’s Avonds voelde ik dat er iets scheef zat en ben ik naar de dokter gegaan.”

 

“Eén of andere spier blijkt gescheurd te zijn en die kan alleen hersteld worden door een operatie. Daarna volgt een revalidatie van minstens zes maanden. Mijn heenronde is om zeep”, jammert de goalie, die eerstdaags onder het mes gaat.

 

Voor Volders komt de blessure op een heel slecht moment. Hij had net uitzicht op een transfer naar een financieel rustigere club. “Dat is niet langer aan de orde”, aldus Volders. “Ik was trouwens nog lang niet weg. Hopelijk klaart de situatie snel op. Ik wil me tijdens mijn revalidatie uitsluitend focussen op het herstel.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties