Dosunmu wil stabiliteit bij Germinal Beerschot

Steurbaut Kersten
| 25 reacties
Dosunmu wil stabiliteit bij Germinal Beerschot
Foto: © SC

In tegenstelling tot Henri Munyaneza ziet Tosin Dosunmu een transfer naar het Russische Grozny niet zitten. De Nigeriaanse aanvaller richt zijn vizier op een nieuw seizoen bij Germinal Beerschot.

“Na overleg met Gunther Hofmans ben ik op het vliegtuig gestapt, maar ik wist dat ik niet naar Grozny wou”, doet Dosunmu zijn verhaal in GvA. “De voorbije zeven jaar veranderde ik te vaak van club. Het enige waar ik naar verlang is stabiliteit en ik voel me prima bij Germinal Beerschot. We hebben net een kindje en ook mijn vrouw zag een nieuwe verhuis niet zitten.”

Dosunmu blikt optimistisch vooruit. "Met Sherjill MacDonald kwam er vooraan versterking bij. Hij is heel snel en sterk aan de bal. Met Sanharib Malki en mezelf erbij lijken we vooraan gewapend om de strijd voor de top zes met kans op succes aan te gaan. Ik kan links, rechts, centraal en zelfs achter de spitsen spelen. We moeten er alleen over waken dat we onze start niet missen. Ik snap ook niet waarom het in de beginfase van de competitie zo vaak misloopt. Vorig jaar werd dan ook nog te vaak gewisseld. Dat was niet goed voor het vertrouwen, van niemand.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties