Beveren wint ook vlot van Kruibeke

De Nijs Michael
| 7 reacties

De spelers van Beveren hadden afgelopen weekend een drukke agenda. Zaterdag wonnen de Waaslanders al vlot van Clinge, gisteren ging ook KJV Kruibeke voor de bijl. De tweedeklasser won met 2-7.

De partij begon nochtans slecht voor Beveren, want de Waaslanders kwamen op achterstand na een doelpunt van De VliegerVanbelle maakte vervolgens vanop afstand gelijk, maar toch ging blauw-geel dankzij De Vlieger nog met een 2-1-achterstand rusten.

Er werd bij Beveren vooral te veel met de bal gelopen, maar er was ook weinig beweging bij de vrije spelers. Johan Boskamp heeft deze boodschap blijkbaar ook overgebracht tijdens de rust, want na de pauze trok Beveren de scheve situatie relatief makkelijk recht.

Toch duurde het nog twintig minuten voor Ceesay gelijk kon maken. Vanaf dan ging het licht uit bij de thuisploeg. Cathoir schoot de 2-3 tegen de touwen en Ceesay, Traore, Vermeerbergen en opnieuw Cathoir maakten er uiteindelijk nog 2-7 van. Beverendoelman Ledent werd in de tweede helft één keer bedreigd, maar hij gaf geen krimp.

KSK Beveren (1ste helft): Frederic Ledent, Yves Kabwe Kazadi, Yannick Aerts, Zoran Kokot, Lee-Roy De Keersmaecker, Joachim Van Damme, Bob Cousin, Stijn De Wilde, Kristof Snelders, Wesley Vanbelle, Gianni De Keersmaecker.

KSK Beveren (2de helft): Frederic Ledent, Pieter Collen, Marvin Peersman, Kristof Lardenoit, Chakir Lmaknafi, Ousmane Traoré, Jasper Vermeerbergen, Sidy Ceesay, Nathan D'Haemers, Jordy Cathoir, Pieter Vervaet.

Scoreverloop:1-0 De Vlieger (3'), 1-1 Vanbelle (20'), 2-1 De Vlieger (27'), 2-2 Ceesay (65'), 2-3 Cathoir (67'), 2-4 Ceesay (78'), 2-5 Traoré (83'), 2-6 Vermeerbergen (84'), 2-7 Cathoir (86')