Van Holsbeeck: "Kopen geen vervanger als Biglia vertrekt"

De Nijs Michael
| 24 reacties
Van Holsbeeck: "Kopen geen vervanger als Biglia vertrekt"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht doet het voorlopig goed in de voorbereiding op volgend seizoen. De Brusselaars verloren nog geen enkele oefenpartij, maar toch is er ook minder goed nieuws voor paars-wit. Lucas Biglia en Jan Polak dreigen namelijk met een vertrek.

"Als Boussoufa of Polak vertrekken, hebben we oplossingen", verzekert Herman Van Holsbeeck in HNB. "Biglia wil en mag weg. Als hij vertrekt, kopen we niemand om hem te vervangen. Bouba (Saré, red) en Kouyaté staan klaar. Het probleem voor Lucas is dat op dit moment niemand hem wil kopen. Ik moet toegeven dat een vertrek van Juhasz niet goed zou zijn voor ons. Deze groep zal de voorrondes van de Champions League spelen en daarna zullen we een evaluatie maken."

Toch is het opvallend dat Anderlecht deze zomer nog maar één echte versterking binnenhaalde: de Tsjech Ondrej Mazuch. "Het is overal crisis", verklaart Van Holsbeeck. "'En waarom zouden we kopen, als we jongeren als Diandy, Reynaldo en Lukaku in onze rangen hebben? Men gaat ons toch niet verwijten dat we voor de jeugd kiezen!" (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties