Lokeren na tien minuten klaar met Waasland

Philippe Crols
| 8 reacties
Lokeren na tien minuten klaar met Waasland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren nam het donderdagavond op tegen tweedeklasser Waasland. In deze vriendschappelijke derby trok de eersteklasser aan het langste eind. Het werd 1-4.

Het ging bijzonder snel in de beginfase van Waasland - Lokeren. Na veertig seconden trof Omer Golan reeds raak. De Israëliër verdubbelde een dikke minuut na zijn openingsgoal ook al meteen de Lokerse voorsprong, 0-2. Tussendoor kon Waasland eventjes dreigen, maar nog vooraleer de tiende minuut was weggetikt, stond de 0-3 op het scorebord. Deze keer was Mario Carevic (foto) de doelpuntenmaker van dienst. 

Waasland kwam beter uit de kleedkamer en lukte via Abdoulaye Sekou Sampil ook de 1-3. Diezelfde Sampil kreeg wat later de kans op de aansluitingstreffer, maar miste. Het laatste woord was echter voor de eersteklasser. Carevic zette een kwartier voor tijd een strafschop om en bezorgde Lokeren zo een 1-4-zege.


Lokeren speelde met: Lazic, Dupre, Doll, Strul (46'. Gueye), Ziv, Tiko, Overmeire, Deekman (46' Smajic), Carevic, De Pauw, Golan (46' Sokota)

Waasland speelde met: Weyen, Serbest (45' Van Hoey), Bou-Sfia (45' Neve), Elejiko, Crabeels, Sampil, Van Geele, Van Geem (45' Paulussen), Masureel, Bourabia (69' Agronde Hurtado) en De Araujo
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties