Koster: 'Kwaliteit zal spelen'

Nico Wieme
| 10 reacties
Koster: 'Kwaliteit zal spelen'
Foto: © SC

Tijdens de traditionele ploegvoorstelling op de fandag van Club Brugge sprak coach Adrie Koster zijn doelstellingen voor komend seizoen uit. De Nederlander toonde zich opvallend ambitieus.

Nieuwbakken coach Adrie Koster beet de spits af. “In eerste instantie wil ik uiteraard goede resultaten halen”, trapte de Nederlander een open deur in. “Als het kan, liefst op een goede manier, met dominant voetbal. We moeten zelf het initiatief nemen en het spel zo weinig mogelijk ondergaan. Als je verliest, is dat jammer, de volgende wedstrijd dan maar beter.”

 

Wat zijn de doelstellingen van de Clubcoach? “Ik ga proberen zoveel mogelijk te winnen. Als ik zie hoeveel publiek hier vandaag aanwezig is en hoeveel toeschouwers Club Brugge gemiddeld heeft, dan mogen we die mensen gewoonweg niet teleurstellen.”

 

Over Brugges nieuwe verdediger Ryan Donk wou Koster ook nog een woordje kwijt. “Ryan is heel snel en fysiek sterk. Hij moet het team zeker sterker maken, daarvoor heeft hij de kwaliteiten. Of hij in principe een basisspeler is? Kwaliteit zal altijd spelen”, liet de blauw-zwarte oefenmeester niets aan de verbeelding over. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties