Schotte: "Cercle kiest meer dan ooit voor jeugd"

Nico Wieme
| 37 reacties
Schotte: "Cercle kiest meer dan ooit voor jeugd"
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Cercle Brugge wil doorgaan op de weg die het twee jaar geleden insloeg. Liefst van al wil groen-zwart nog beter doen, al beseft voorzitter Frans Schotte dat dit niet eenvoudig zal zijn.

Frans Schotte ontkent dat Cercle een te oude kern heeft. “Meer dan ooit hebben wij voor de jeugd gekozen, maar dat moet in stabiele omstandigheden gebeuren. Daarom hebben wij ook ervaring in onze ploeg nodig.”

 

“Op het gebied van de jeugd wordt de lat dit jaar zeer hoog gelegd. We willen onze jongeren een betere en meer professionele begeleiding geven. Een trainingskamp met de A-kern in Lissabon en meetrainen met de eerste ploeg maken daar deel van uit”, aldus de Cerclepreses.

 

“Zeven spelers van boven de 30 zullen dit seizoen het peterschap opnemen over evenveel jongeren. Deze peters moeten de jeugd stimuleren om vol te houden en door te zetten. Over twee of drie jaar moeten wij hiervan het resultaat zien op het scheidsrechtersblad van de eerste ploeg en op het veld”, verduidelijkt Schotte dit initiatief.

 

“Cercle gaat door op de ingeslagen weg. We blijven streven naar sportief succes, naar een nog sterkere jeugdwerking, naar een gezond financieel beleid en naar een verdere commerciële vooruitgang. We willen graag nog meer toeschouwers bekoren. Mijn ambitie is het om net als vorig seizoen voor gemiddeld 10.000 toeschouwers te spelen en bij de eerste zes in de stand te eindigen”, besluit Schotte.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties