Koster: "Vertrouwen bij de spelers is goed"

De Nijs Michael
| 11 reacties
Koster: "Vertrouwen bij de spelers is goed"
Foto: © SC

Club Brugge kende een slechte voorbereiding. De West-Vlamingen konden enkel tegen AZ een behoorlijke prestatie neerzetten. Maar vanavond staat blauw-zwart al voor zijn eerste Europese wedstrijd, coach Adrie Koster heeft alvast het nodige vertrouwen.

"We zullen een goede ploeg in de wei kunnen brengen. Ik denk dat het vertrouwen bij de spelers goed is. Dit is een belangrijke start voor ons, want we willen de poules van de Europa League bereiken", aldus de Nederlandse oefenmeester van Club Brugge. "De voorbereiding was er om wat dingen uit te proberen. Ik wist dat dit ten koste zou gaan van de resultaten. Maar tegen AZ speelden we een puike match, die spelers moeten het donderdag doen."

"Lahti is een ploeg die van achteruit het spel probeert te maken, net als wij", geeft Koster ook zijn visie over de tegenstander van vanavond. "Ze werken weinig met lange ballen. Jari Litmanen is wel nog altijd de grote man bij Lahti. Hij is een speler die zich altijd vrij kan lopen, dankzij zijn ervaring. Maar we moeten natuurlijk uitgaan van onze eigen kracht."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties