Jacobs: "Frutos weet hoever hij staat"

Jacobs: "Frutos weet hoever hij staat"
Foto: © SC

Anderlecht schitterde eerder deze week tegen Sivasspor, maar dit weekend staan de Brusselaars ook voor hun nationale openingsmatch in deze competitie. De troepen van trainer Ariël Jacobs, met Nicolas Frutos op kop, zijn er alvast klaar voor.

"Het gaat heel goed met Frutos", verzekert Ariël Jacobs."Niet alleen op medisch en fysiek vlak, maar ook mentaal. Je ziet aan zijn houding dat het geen Nico meer is die zich constant vragen stelt. Hij weet hoever hij staat."

"Ik heb geen gemakzucht gevoeld op training na de wedstrijd van dinsdag", neemt de coach zijn ploeg onder de loep naar de glansprestatie tegen Sivasspor. "Maar ik weet goed genoeg dat voetbal erg onvoorspelbaar is, daarom ook dat ik dinsdag na de wedstrijd meteen de aandacht wou vestigen op de twee volgende matchen : Kortrijk en de terugmatch in Sivas."

"Het is de eerste match van het seizoen, iedereen start op gelijke voet en geen enkele ploeg wil zijn start missen. Er kan van alles gebeuren", besluit de trainer voor de eerste competitiematch van paars-wit.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties