Devroe: "Ons plaatsen met grootse Stijnen in doel"

Mathias Dumarey
| 19 reacties
Devroe: "Ons plaatsen met grootse Stijnen in doel"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge speelt morgenavond in het Jan Breydelstadion de terugwedstrijd tegen het Poolse Lech Poznan in de Europa League. Het moet een 1-0-achterstand uit de heenwedstrijd wegwerken. Sportmanager Luc Devroe (foto) ziet het zitten.

Luc Devroe kijkt al uit naar donderdag wanneer Club Brugge in eigen stadion moet aantreden tegen Lech Poznan. Hij ziet de kansen op kwalificatie positief in. Aan een ander scenario wil hij niet denken.

"We hadden voor het seizoen bepaald dat ons plaatsen voor de groepsfase van de Europa League één van onze doelstellingen zou zijn. Mocht dat niet lukken, is dat een klein drama. Dat is niet alleen financieel bekeken zo, maar ook voor de ontwikkeling van de spelers zou dat niet goed zijn", aldus Devroe.

"Op basis van de heenwedstrijd ben ik ervan overtuigd dat we Lech Poznan zeker moeten aankunnen. Dat hebben we daar bewezen. En dankzij een grootse Stijn Stijnen in doel zullen we ons kwalificeren. Ik ben er zeker van dat hij zijn fout van vorige zondag tegen Kortrijk zal willen rechtzetten en dat hij geprikkeld aan de wedstrijd gaat beginnen", besluit Devroe in de kranten. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties