Svilar: "Ik kan al terug juichen"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Svilar: "Ik kan al terug juichen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ratko Svilar zit vanavond mogelijk opnieuw op de bank tijdens Lierse – Antwerp. De trainer van de Great Old liep tijdens een woningbrand op 7 augustus ernstige verwondingen op.

Svilar wil de match tegen Lierse niet missen. “Ik heb nergens nog pijn”, zegt de voormalige doelman in GvA. “Maar ik raak wel snel vermoeid. Ik heb altijd van topmatchen gehouden en zou mijn ploeg graag helpen vanaf de bank.”

De rood-witte trainer kan zelfs al juichen. “Dat heb ik al geoefend. Het probleem is dat ik niet kan stilzitten, dan wordt het misschien te veel. Ik moet ook nog medicijnen slikken. In het ziekenhuis kreeg ik daar hallucinaties van en zag ik in mijn slaap zwarte vogels en paarden die mij aanvielen."

Ondanks de woningbrand blijft Svilar nog altijd even bezeten. “Als we elke week winnen, mag mijn huis elke week afbranden. Antwerp is mijn leven. Ik heb geen seconde aan stoppen gedacht. Toen ik uit mijn coma kwam, kon ik niet schrijven en kende ik het nummer van mijn vrouw niet meer. Maar ik dacht wel direct aan voetbal.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties