Maric speelt zich in vizier van Standard

De Nijs Michael
| 1 reacties
Maric speelt zich in vizier van Standard
Foto: © SC

Standard is in de laatste dagen van de transferperiode nog op zoek naar versterking. Een optie voor de landskampioen is Maric. Niet middenvelder Milos Maric van AA Gent, maar verdediger Mijat Maric van AS Eupen.

Maric is een 25-jarige linkspoot die in het verleden de kleuren van Lugano, Sankt Gallen en Bari verdedigde. Momenteel is de Zwitserse Kroaat in ons land aan de slag bij tweedeklasser Eupen, hij verscheen er in de terugronde van vorig seizoen dertien keer aan de aftrap en ook dit seizoen heeft hij al één basisplaats achter zijn naam staan.

Standard liet al meermaals optekenen dat er nog versterking komt voor het sluiten van de transfermarkt, maar dat er geen dure aankopen verwacht moeten worden. Maric past volgens Extravoetbal dus perfect binnen de plannen van de Rouches. Standard zal wel tot een akkoord moeten komen met Eupen, want de polyvalente verdediger ligt er nog tot medio 2011 onder contract.

Maric speelde in het verleden enkele wedstrijden bij de Zwitserse beloften. Hij kon vorig seizoen ook rekenen op de interesse van Zulte Waregem.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties