Morten Olsen was tevreden over zijn team

viki meeuwis
| 0 reacties
Morten Olsen was tevreden over zijn team
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De bondscoach van Denemarken, Morten Olsen, was een tevreden man na het 1-1 gelijkspel van zijn team tegen Denemarken in het Parken Stadion gisterenavond.

Het was geen makkelijke wedstrijd voor de Denen want Portugal hield het team van Olsen voortdurend onder druk. Denemarken wist echter wel voor de rust op voorsprong te komen en moest net voor het einde van de wedstrijd pas een tegendoelpunt incasseren.

Olsen was dan ook tevreden met de inzet van zijn spelers. “Het is natuurlijk ergerlijk dat die late gelijkmaker nog viel. Het was niet totaal onverwacht want Portugal zette ons grote delen van de match onder druk. We kregen zelf ook kansen en ik denk zelfs meer dan Portugal. Het was een heroïsche inzet van ons team dat een vechtersmentaliteit toonde”, aldus Olsen in een interview met DR, de Deense staatsomroep.

Olsen voegde eraan toe dat hij vond dat zijn team een bijna perfecte wedstrijd speelde maar wou zich niet uitspreken over de kansen van Denemarken om zich te kwalificeren voor het WK2010. Denemarken leidt voorlopig in groep een met zeventien punten.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties