Drillo gelooft nog in de kansen van Noorwegen

viki meeuwis
| 0 reacties
Drillo gelooft nog in de kansen van Noorwegen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De dag na de 2-1 zege van Noorwegen op Macedonia was er een persconferentie waarop ook de interimbondscoach van de Noren, Egil “Drillo” Olsen aanwezig was.

Noorwegen heeft nog een waterkansje om zich te kwalificeren als Ierland zijn wedstrijden tegen Italië en Montenegro verliest en als Bulgarije punten laat liggen tegen Cyprus of Georgië en als een van die twee landen laatst eindigt in groep acht.

Volgens Olsen heeft hij voor de wedstrijd helemaal geen rekening gehouden met zo’n verloop. Na de zege en gezien het feit dat het best zou kunnen dat Ierland tegen Italië onderuit gaat, vindt de coach dat de kans dat Noorwegen zich toch nog plaatst voor het WK2010 in Zuid-Afrika, niet geheel onmogelijk.

“Ik ben geen gokker en ik zal niet juichen voor het ticket effectief binnen is maar de mogelijkheid bestaat wel degelijk. Als we de play-offs halen zal ik er natuurlijk niet weigerachtig tegenover staan”, aldus “Drillo”.

“Drillo” bracht het nationale team al twee keer eerder naar een WK, in 1994 en 1998 en in de Noorse pers wordt druk gespeculeerd of de coach er ook dit keer in zal slagen.

Over zijn eigen eigen toekomst bestaat ook nog onzekerheid. Eerder liet Drillo verstaan dat hij slechts aan een interimbaan bezig was maar de laatste tijd liet hij al uitschemeren dat hij misschien toch niet weigerachtig zou staan tegenover een contractverlenging.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties