Vargas haalt het van Chavez

Nico Wieme
| 13 reacties
Vargas haalt het van Chavez
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ronald Vargas haalt momenteel niet alleen bij Club Brugge een goed niveau, de Venezolaan scoorde afgelopen woensdag ook voor zijn land in de interland tegen Peru. Daniel Chavez bleef bij de bezoekers een hele match aan de bank gekluisterd.

Het had een mooi duel kunnen worden tussen Ronald Vargas en Daniel Chavez, maar laatstgenoemde mocht van zijn bondscoach niet aantreden in de interland tegen Venezuela. Het team van Vargas versloeg uiteindelijk Peru met 3-1 dankzij onder meer een doelpunt van de Club Bruggemiddenvelder.

Peru is definitief uitgeschakeld voor deelname aan dat WK. Het team van Chavez behaalde tien punten uit zestien matchen. Venezuela heeft er 21 uit zestien duels. Rechtsteekse plaatsing voor het WK is zo goed als uitgesloten, maar Vargas en co. kunnen eventueel wel nog via de barrages een ticket voor Zuid-Afrika bemachtigen.

De vijfde in de stand, momenteel Argentinië met 22 punten, speelt die barragematchen. Venezuela en Uruguay volgen het team van de geplaagde bondscoach Diego Maradonna met 21 punten op de voet. Colombia is achtste met 20 punten en komt eveneens nog in aanmerking voor de barrageduels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties