Ceulemans gaf de Westerlo-kern een signaal

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Ceulemans gaf de Westerlo-kern een signaal
Foto: © SC

Westerlo boekte dit weekend zijn eerste overwinning van het seizoen op het veld van Excelsior Moeskroen. Trainer Jan Ceulemans (foto) greep deze week drastisch in en dat pakte duidelijk positief uit. Vier spelers aten de boter.

De vier spelers die door Jan Ceulemans niet in de kern opgenomen zijn voor de partij in en tegen Moeskroen, waren Emmanuel Sarki, Momodou Ceesay, Lukas Zelenka en Dieter Dekelver. Volgens Ceulemans hebben ze alle vier genoeg kansen gekregen om zich te bewijzen. Zelenka en Dekelver wisten al hoe laat het was, maar toch zijn ze beiden ontgoocheld.

"Toen ik het vorige week in de kranten had over spelers die genoeg kansen hadden gekregen, maar ze niet hadden gegrepen, had ik het over deze vier spelers", zegt Jan Ceulemans in GvA. "Ik had dit wel verwacht, maar toch begrijp ik het niet. Vorig seizoen wist ik al dat ik weg zou moeten, maar ik heb hier wel nog een contract voor twee seizoenen", aldus Zelenka die uiteindelijk niet wegraakte in de zomer.

Ook Dieter Dekelver zit diep. "Deze zomer wilde Westerlo me twee dagen voor het verstrijken van de transferperiode nog slijten aan een andere club. Ik had een aanbieding van een tweedeklasser op zak, maar ben er uiteindelijk niet op ingegaan omdat het te kort dag was. Toen al heeft men me bij de club duidelijk gemaakt dat ik nog maar weinig zou spelen als ik bleef", besluit de aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties