Custers: "Toch geen discussie over Stijnen"

Nico Wieme
| 43 reacties
Custers: "Toch geen discussie over Stijnen"
Foto: © SC

Theo Custers is niet te spreken over de uitlatingen van Dick Advocaat aan het adres van Stijn Stijnen. De nieuwe Belgische bondscoach zei maandag op tv dat de Club Bruggedoelman voor hem absoluut niet de beste van het land is.

“De nieuwe mensen willen blijkbaar al vanaf hun eerste werkdag indruk maken”, sneert Theo Custers (foto boven) in HLN richting Dick Advocaat en co. “Ik vind de uitspraak van Advocaat over Stijn Stijnen (foto rechts) bijzonder vreemd. Als je 30 opeenvolgende interlands gespeeld hebt, kan er toch nooit discussie over bestaan wie de nummer één is?”

 

René Vandereycken en ikzelf hebben Stijnen altijd in eer en geweten opgeroepen. Zonder enige discussie. Meningsverschillen zullen er altijd zijn, maar vraag aan 100 voetbalmensen wie de beste keeper van het land is en 80 zullen Stijnen noemen”, aldus de verbolgen ex-doelmannentrainer van de Rode Duivels.

 

“Dankzij de sterke prestaties van Stijn heeft Club Brugge de laatste drie jaar geregeld eens een prijsje of succesje kunnen meepikken”, oordeelt Custers. “Stijnen blijft voor mij de nummer één. Zowel op als naast het veld is hij een sterke persoonlijkheid. Ook mentaal steekt hij er met kop en schouders bovenuit.”

 

Ook over Logan Bailly heeft Custers zijn mening. “Logan roept al twee jaar dat hij de beste is. Momenteel is hij goed bezig in Duitsland. Het wordt dus tijd dat Bailly eindelijk eens opstaat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties