Anderlecht en Standard verzoenen zich

Nico Wieme
| 70 reacties
Anderlecht en Standard verzoenen zich
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roger Vandenstock en Luciano D’Onofrio hebben hun onderlinge vete bijgelegd. Voor de ogen van de Belgische sportpers en met de goedkeuring van bemiddelaar Alain Courtois wisselden beide heren donderdagochtend truitjes met elkaar.

 

Met het kasteel van Hélécine kon geen symbolischer plaats gekozen worden om de strijdbijl te begraven. Hélécine ligt in Waals-Brabant, ergens halverwege Brussel en Luik. Vanaf de Theo Verbeecklaan in Anderlecht is het zo’n 54 km, vanuit de Rue de la Centrale in Luik ongeveer 49 km.

 

De relatie tussen het bestuur van Anderlecht en dat van Standard was sinds de onderlinge topper op 30 augustus meer dan verzuurd. Axel Witsel hakte toen zwaar in op het been van Marcin Wasilewski waardoor de Poolse verdediger van paars-wit een dubbele open beenbreuk opliep.

 

Sindsdien boterde het langs geen kanten meer tussen Anderlechtpreses Roger Vandenstock en Standards vicevoorzitter Luciano D’Onofrio. Ook de toenaderingspoging van de Rouches om Jelle Van Damme in het tussenseizoen naar Sclessin te halen kon in het Vanden Stockstadion niet op applaus onthaald worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties