Anderlecht zoekt een nieuwe rechtsachter

De Nijs Michael
| 27 reacties
Anderlecht zoekt een nieuwe rechtsachter
Foto: © SC

Anderlecht kan dit seizoen wellicht geen beroep meer doen op Marcin Wasilewski en zijn vervangers doen het niet meteen schitterend. De club gaat tijdens de wintertransferperiode dan ook op zoek naar een alternatief.

Sinds het uitvallen van Wasilewski toverde trainer Ariël Jacobs al heel wat konijnen uit zijn hoed. De verguisde Nemanja Rnic werd op de rechtsachter geposteerd, maar zonder veel succes. Ook Guillaume Gillet en Ondrej Mazuch mochten het proberen als rechtsback, maar geen van beiden kon Wasyl doen vergeten. Daarom gaat Anderlecht op zoek naar een extra rechtsachter, mogelijk komt João Perreira van Braga opnieuw in beeld.

"De rechtsback is een positie waar we iets moeten ondernemen", bevestigt Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck in HNB. "Ik heb eerst aan de trainer gevraagd of we niemand vanuit de jeugd konden halen en of we niet van een middelmatige speler een goeie rechtsback konden maken, maar als dat niet mogelijk is, moet je ingrijpen. Dat is niet zo simpel. Noem mij in België eens één goeie, haalbare rechtsback? We gaan zien wat er mogelijk is op de markt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties