Barça uit op eerherstel

Gert-Jan Weyters
| 3 reacties
Barça uit op eerherstel
Foto: © SC

Het is onverwacht heel spannend in groep F van de Champions League. Barcelona verloor twee weken geleden verrassend van Rubin Kazan. Pep Guardiola en co zijn nu verplicht om te winnen in het verre Rusland.

De smadelijke nederlaag in eigen huis zal nog mening Barça-fan lang bij blijven. Door de stuntoverwinning is alles nog mogelijk in groep F. Zowel Dynamo Kiev, Barcelona en Rubin Kazan hebben vier punten. Het grote Inter Milaan is vierde met drie stuks. Inter, dat overigens nog niet wist te winnen in deze jaargang van de Champions League.

Barcelona en Inter Milaan staan met verplaatsingen naar Kazan en Kiev voor een moeilijke opgave. Want niemand speelt graag zo ver van huis en in de barre koude. Op de koop toe zijn beide ploegen het aan hun stand verplicht om te winnen en nog veel belangrijker om door te gaan naar de volgende ronde.


Barcelona kan wel opnieuw beroep doen op rechtsachter Dani Alves. De Braziliaan trainde gisteren 100% mee bij een temparatuur van -4 graden. Volgens Barcelona-trainer Pep Guardiola zal het van details afhangen in Kazan. "Rubin is een zeer goede ploeg. Hun overwinning is Nou Camp was geen geluk. Het zal vanavond opnieuw van kleine details afhangen wie wint", aldus Guardiola op de site van Barcelona. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties