Barça-preses ontkent gesprek over Robinho

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Barça-preses ontkent gesprek over Robinho
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Trekt Manchester City-aanvaller Robinho in januari naar Barcelona? Beide clubs ontkennen voorlopig dat er al een akkoord is. Barça-voorzitter Txiki Bergiristain ontkent zelfs dat er intern al gepraat is over een trasfer van de Braziliaan.

Opvallend: Bergiristain bevindt zich met een delegatie van Barcelona in de Verenigde Arabische Emiraten voor de loting van de wereldbeker voor clubs. Donderdag wonen ze een oefenwedstrijd van Manchester City en de VAE bij.

Bergiristain onkent echter dat er een gesprek met de Engelse club op het programma staat. “Josep Guardiola en ik hebben nog nit gepraat over een transfer”, zegt de voorzitter in Daily Mail. “Pas als dat gesprek er is geweest, kunnen we een beslissing nemen. Donderdag gaan we gewoon naar de wedstrijd zien."

Robinho wordt al wekenlang aan Barcelona gelinkt. De Braziliaan voelt zich niet meer gelukkig in Engeland en ziet een transfer naar de Spaanse landskampioen wel zitten. Momenteel is Robinho nog geblesseerd. Hij hoopt op 21 november tegen Liverpool zijn comeback te maken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties