Geudens maakt comeback na 456 dagen blessureleed

Steurbaut Kersten
| 7 reacties
Geudens maakt comeback na 456 dagen blessureleed
Foto: © SC

Opvallende naam zondag in de selectie van KV Mechelen. Kevin Geudens maakt na 456 dagen blessureleed opnieuw zijn opwachting. “Ik voel me net een klein jongetje dat voor het eerst gaat voetballen.”

Geudens brak op 23 augustus 2008 zijn been in een onschuldig duel met Sapina van Moeskroen. Na een lange lijdensweg en verschillende operaties komt hij op Zulte Waregem mogelijk terug aan de aftrap.

“Er is nog geen definitieve beslissing, maar er is een kans dat ik start”, zegt Geudens in GvA. “Het gaat tussen mij en Romeo Van Dessel. Hoe dan ook, ik ben blij dat ik voor de eerste keer in de wedstrijdselectie zit. Het wordt een spannend weekend voor mij. Ik sta te popelen om definitief een punt te zetten achter al dat blessureleed.”

“Als ik aan de aftrap kom of tijdens de match inval, wordt dat een bijzonder emotioneel moment. 22 november kan een historische dag worden. Er waren momenten dat ik me afvroeg haal ik ooit mijn niveau nog? Maar nu ben ik blij dat ik heb doorgebeten.”

Geudens heeft geen schrik om het duel aan te gaan. “Bij de eerste wedstrijden bij de reserven had ik dat soms nog, maar dat is weg.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties