Vanhaezebrouck kon niet tevreden zijn

Yves Dekoning
| 19 reacties
Vanhaezebrouck kon niet tevreden zijn
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk verloor met 2-1 in Kortrijk. De Limburgers speelden volgens de coach niet slecht, maar gingen in de slotfase onderuit.

Hein Vanhaezebrouck was uiteraard niet tevreden na de nederlaag van Racing Genk in Kortrijk.

"Als je, een wedstrijd die je niet mag verliezen, toch met nul punten naar huis gaat, kun je niet tevreden zijn. Voor de zoveelste keer starten we heel goed en komen vlug op voorsprong. Het is elke week hetzelfde. De bedoelingen zijn goed, er komen nog kansen maar we missen die. En dan pakken we altijd veel te gemakkelijk tegendoelpunten."

"Ik was helemaal niet tevreden onder de rust. Sommige jongens waren te laks bezig en speelden onder hun niveau. Hierdoor lieten we Kortrijk terug in de match komen. na de rust hebben we geprobeerd de match terug in handen te krijgen. We scoren heel moeilijk en slikken te gemakkelijk doelpunten."

"Als Racing Genk, als we een topclub willen zijn, mogen we niet zeuren over blessures van enkele spelers. We presteren wel te wisselvallig. Iemand die de top wil halen moet een constante in zijn prestaties kunnen leggen. We moeten zwijgen over die top zes. We moeten match per match bekijken waar we uitkomen. Nu hebben we weer een kans laten liggen en de kloof wordt weer groter. We moeten zo snel mogelijk weer aanknopen met de overwinning. Het is duidelijk dat er nog veel werk te doen is." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties