Jovanovic wil placenta-behandeling

Mathias Dumarey
| 19 reacties
Jovanovic wil placenta-behandeling
Foto: © SC

Er wacht Standard-trainer Laszlo Bölöni flink wat puzzelwerk om de competitiewedstrijd van nu zondag tegen Sint-Truiden voor te bereiden. Zowel Dieumerci Mbokani (foto) als Milan Jovanovic liggen in de lappenmand.

Dieumerci Mbokani raakte geblesseerd in de wedstrijd op het veld van Arsenal, terwijl Milan Jovanovic nog altijd niet honderd procent hersteld is van een eerdere blessure waardoor hij er ook in Londen al niet bij was. De Serviër zou graag naar zijn vaderland afreizen om er de veelbesproken placenta-behandeling te ondergaan.

Mbokani liep in het Emirates Stadium een scheurtje op in de kuit van zijn linkerbeen. Lees er hier meer over.

Milan Jovanovic blijft op zijn beurt sukkelen met een hamstringblessure. In dezelfde krant legt de spits uit de doeken wat hij van plan is. "Het is zeer delicaat. Ik wil niemand kwetsen, en al zeker niet onze medische staf. Ik zou me graag in Belgrado laten behandelen door Mariana Kovacevic met placenta. Het kan niet anders dan een wondermiddel zijn", aldus Jovanovic. "Ik denk dat twee behandelingen zullen volstaan. Als ze me donderdag laten gaan, ben ik vrijdag al terug en kan ik spelen op Sint-Truiden. Mij sparen tot de wedstrijd tegen AZ kan niet, want Mbokani is nu ook out", besluit de Serviër.

Axel Witsel
hield aan de partij op Arsenal een pijnlijke voet over, maar hij raakt wel speelklaar voor het treffen op Stayen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties