Vidic stuurt Real Madrid wandelen

De Nijs Michael
| 6 reacties
Vidic stuurt Real Madrid wandelen
Foto: © SC

Nemanja Vidic staat bijzonder hoog op het verlanglijstje van Real Madrid, maar de kans dat de speler van Manchester United effectief naar de Spaanse hoofdstad verkast, is uiterst klein. Vidic wil zelf bij Man United actief blijven.

"Ik ben blij dat ik al zoveel jaar deel mag uitmaken van deze club", aldus Vidic tegenover de BBC. "Als ik één van de steunpilaren kan worden van het nieuw te bouwen team zou ik dat erg graag willen."

"Ik heb nooit gezegd dat ik wil vertrekken om in een ander land te gaan spelen", ontkent de Serviër alle geruchten. "Andere mensen hebben dat over mij gezegd en geschreven en daar ben ik niet blij mee. Feit is dat ik hier gelukkig ben."

Door deze uitspraken kan Real Madrid de piste-Vidic wellicht definitief sluiten. Eerder had namelijk ook Manchester United al laten weten dat een transfer bijna onbespreekbaar is. Als de Serviër toch vertrekt, wil het team van manager Alex Ferguson zestig miljoen euro op de bankrekening zien verschijnen en dat vindt Real Madrid te veel.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties