Hoefkens: "Geen idee of ik de patron achteraan ben"

Nico Wieme
| 15 reacties
Hoefkens: "Geen idee of ik de patron achteraan ben"
Foto: © SC

De terugkeer van Carl Hoefkens in de basiself van Club Brugge leidde meteen tot meer verdedigende stabiliteit. De Lierenaar relativeert echter zijn eigen aandeel in de Brugse zege.

Club Brugge kon zaterdag tegen Charleroi eindelijk nog eens de nul houden. Toevallig gebeurde dit met de terugkeer van Carl Hoefkens centraal achteraan bij blauw-zwart.

 

“In de eerste helft speelden we te onzuiver. Na de pauze hebben we engagement en mentaliteit getoond. We kregen dan ook kansen genoeg om te winnen. In moeilijke omstandigheden hebben we de drie punten binnengehaald. We hebben getoond dat we ook op een andere manier, met de nodige vechtlust, een match kunnen winnen”, analyseerde de centrale verdediger de wedstrijd.

 

Met jouw wederoptreden stond de patron van de verdediging plots weer in de ploeg. “Ik weet niet of ik de patron ben. Je moet daarin niet overdrijven. Ik doe gewoon mijn job. Ik probeer inderdaad leiding te geven. Daarvoor ben ik naar Club gekomen. Uiteindelijk verdient de hele defensie een pluim. In de tweede helft met drie man achteraan hebben we niets weggegeven”, vond Hoefkens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties