Boze Overmeire: "Met die mentaliteit naar Moeskroen"

Nico Wieme
| 5 reacties
Boze Overmeire: "Met die mentaliteit naar Moeskroen"
Foto: © SC

Lokeren verloor thuis met 0-1 van Club Brugge. De manier waarop zorgde voor boosheid en frustratie bij Killian Overmeire. Toch trekt de Lokerenmiddenvelder met een positief gevoel richting Moeskroen.

“Ja, ik ben gefrustreerd”, beefde Killian Overmeire nog na kort na affluiten van de partij. “Tot aan de rode kaart van Ibrahima Gueye hadden we de match volledig in handen. We geloofden in onze kansen. Over die rode kaart wil ik het niet hebben. Ik stond in de buurt van de fase en heb er mijn mening over.”

 

“Dan trekken we gefrustreerd de rust in. Onze coach heeft dan gezegd dat we ons hoofd bij de match moesten houden. Met een positief gevoel beginnen we aan de tweede helft, maar dan krijgen we jammerlijk snel een doelpunt binnen”, foeterde de Lokerenmiddenvelder.

 

Overmeire wil echter het positieve van de prestatie tegen Club Brugge meenemen. “Na twee mindere matchen hebben we positief gereageerd. Met die mentaliteit moeten we volgende week naar Moeskroen. Het maakt niet uit of zij dan weer met een B-ploeg zullen aantreden.”

 

Jacky Mathijssen was ook kwaad na deze onverdiende nederlaag, maar hij heeft wel alle positieve punten benadrukt. Zijn voorbereiding op deze match was niet anders omdat het toevallig tegen zijn ex-club was. Het is een match om snel te vergeten. Volgende week wordt belangrijker”, eindigde Overmeire.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties