Bölöni: "Niets was goed"

Gert-Jan Weyters
| 20 reacties
Bölöni: "Niets was goed"
Foto: © SC

Laszlo Bölöni was na afloop van de wedstrijd keihard voor zijn eigen ploeg. Hij beseft dat na het verlies tegen Roeselare de titel niet meer aan orde is.

Laszlo Bölöni liet tijdens de nabespreking van Standard-Roeselare geen spaander heel van zijn ploeg. "We kunnen wel zeggen dat we ambitieus zijn en alles willen winnen, maar eerst moeten we onze problemen oplossen. Wat me het meest stoorde? Ik zou het niet weten. Het was een geheel van negatieve dingen. Ik heb niets positiefs gezien", reageerde de Roemeen keihard.

Standard kon na een mooie Europese avond zijn publiek opnieuw niet verwennen in de nationale competitie. "Daarvoor was het nochtans hét moment. We hadden er ook over gesproken in de groep. Maar die woorden werden niet omgezet in daden. De sleutelspelers die het verschil kunnen maken, zijn er niet of halen hun beste niveau niet", ging Bölöni verder.

Over zijn eigen positie bij de Rouches maakte hij geen woorden vuil. "Mijn positie? Ik heb eerder van de week al gezegd dat ik op die vraag niet wens in te gaan."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties